Skip to main content

Theateravond: alle 7 goed!

Ontmoetingskerk Dennenoord
  woensdag 22 maart 2023 20:00 - 22:00

  Ontmoetingskerk

Theateravond Vroom en vrolijk Kees Posthumus pknaloo zuidlarenIn een actuele, muzikale voorstelling van verhalenverteller/talkshowhost Kees Posthumus en accordeonist/sidekick Dirk Overbeek komen in Alle 7 goed! de zeven werken van barmhartigheid voorbij. Op een rijtje: de hongerigen voeden, de dorstigen te drinken geven, de naakten kleden, de vreemdeling herbergen, de gevangenen bezoeken, de zieken verzorgen en de doden begraven.
Natuurlijk, de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen. En veel mensen doen ze ook.

Tegelijk kunnen ze wel een frisse update gebruiken. Die krijgen ze in ‘Alle 7 goed’. In een talkshow komen verschillende deskundigen aan het woord over barmhartigheid en hoe je dat moet doen. Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden. Het Adamskostuum bevalt hen prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel de vreemdeling te herbergen. Anders was ons asielbeleid wel humaner. Wie de hongerigen gaat voeden, moet rekening houden met diverse diëten. Weleens een gevangene bezocht?

Datum: woensdag 22 maart
Locatie: Ontmoetingskerk
Aanvang: 20.00 uur
De toegang is vrij, maar een gift wordt op prijs gesteld.
Meer informatie is te vinden op www.keesposthumus.nl

 

 

Alle datums


  • woensdag 22 maart 2023 20:00 - 22:00