Kerstwandeling

Samen
Datum: zondag 22 december 2019 14:30 - 18:00

Locatie: Start vanaf grote brink Zuidlaren

Thema: Kom, we gaan op zoek!

Op zondag 22 december 2019 gaat de 2e Zuidlaarder kerstwandeling van start vanaf de grote Brink in Zuidlaren.

Ook dit jaar organiseren we vanuit de diverse kerken in samenwerking met Lentis en de Zuidlaarder ondernemers activiteitenclub een kerstwandeling.
Een wandeling waarin het kerstverhaal wordt uitgebeeld en verteld. Onderweg zie je Jesaja, de herbergier, de herders met hun schapen, de wijzen en natuurlijk het stralende engelenkoor. Ook is er ruimte om samen te zingen in de Ontmoetingskerk. Na een lange reis is er eindelijk de stal waarin Maria, Jozef en het kind Jezus de nacht doorbrengen.

De wandeling vindt plaats op zondag 22 december en de start is tussen 16.30 uur en 18.00 uur vanaf de grote brink in Zuidlaren. De tocht gaat via de Zuiderstraat richting het zwembad en gaat verder op het terrein van Lentis. Na een wandeling van 4 km kom je terug bij de Brink.

De Lentis bewoners zijn ook weer druk doende, dit jaar met houten stokkamelen waardoor de wijzen een stuk eenvoudiger kunnen reizen.

Ook jij kunt mee doen!

Kinderkoor:
We zoeken kinderen voor het kinderkoor om de engelenzang ten gehore te brengen. Ben je 7 jaar of ouder? Dan kun je meedoen. Opgeven kan bij janny@kerstwandelingzuidlaren.nl. Janny zal je mailen wanneer er wordt geoefend. Wij vinden het fijn als ook jij komt.

Potten met schroefdeksel:
Vorig jaar was de gehele route verlicht, dit willen we ook nu weer doen. Wilt u glazen potten met schroefdeksel verzamelen? Maximale hoogte van de glazen pot 12 cm. Deze zonder etiket en schoon inleveren aan de Stationsweg 137 op zaterdag 07 en 14 december.

Vrijwilligers:
Ook zijn we op zoek naar vele vrijwilligers voor de hand en span diensten. Koffie zetters en schenkers, afwassers, decor bouwers en opruimers, de lichtbrigade enz. Zonder hulp kunnen we niets. Help jij mee? Opgeven kan bij wilma@kerstwandelingzuidlaren.nl

 

E-mail
info@kerstwandelingzuidlaren.nl

 

Alle datums


  • zondag 22 december 2019 14:30 - 18:00

Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2020 PKN Anloo - Zuidlaren