Doet u/jij alsjeblieft mee om TT stoeltjes schoon te maken?

tt stoeltjes schonnmaken world servants anloo zuidlarenWoensdagmiddag 26 juni om 17.00 uur vertrekken we met een grote groep vanaf de Laarkerk om alle TT stoeltjes schoon te maken en € 2.400 te verdienen met 1 avond leuk werken. Het geld hebben we nodig voor het bouwen in GHANA. Dat komt dichtbij!

Het is een flinke klus, maar met veel handen is het echt licht en leuk en gezellig werk!
Daarom de vraag om alsjeblieft mee te doen. Hoe meer, hoe beter!

We gaan 's middags om 17.00 uur weg vanaf de Laarkerk. Als alles mee zit zijn we tot een uur of 22.00 uur bezig....

Kindernevendienst

kindernevendienst pkn anloo zuidlarenHet is nu echt aftellen, nog maar een paar weken en dan zit dit schooljaar er alweer op. Tijd voor de zomervakantie met hopelijk lekker weer en leuke dingen in het vooruitzicht. Voor de groep acht leerlingen is dit helemaal een bijzondere tijd. De komende weken zijn de laatste op de vertrouwde basisschool. Nog even de grootste/oudste zijn van de school, niet zo heel veel meer te hoeven leren, misschien nog wel op kamp gaan en een leuke laatste schooldag in het vooruitzicht. Voor de kindernevendienst waar je wellicht al jaren naartoe bent gegaan, verandert er ook wat. Want net als afscheid nemen op school van groep 8, nemen we bij de kindernevendienst ook afscheid van de kinderen uit groep 8.

Op zondag 30 juni wordt in

...

Wij zijn er klaar voor… Komt u ook op 7 juli?

groepsfoto world servants anloo zuidlaren webNa een jaar van voorbereiden en geld sparen zijn we er klaar voor! Vrijdagnacht 12 juli vertrekken we met een groep van 35 (vooral Zuidlaarders) naar Ghana. We gaan drie weken hard aan de slag om lerarenwoningen te bouwen in een dorpsgemeenschap in Noord-Ghana. Op die manier krijgen 400 kinderen de kans om met goede leraren en betere klaslokalen onderwijs te krijgen. Nu is er een oud klein schooltje. Omdat wij het geld gespaard hebben is ook de overheid in Ghana bereid om te helpen. Zij bouwen nieuwe lokalen, wij bouwen de woningen. Een hele goede ontwikkeling voor deze gemeenschap.

We hebben het afgelopen jaar veel dingen gedaan om geld te verdienen.

...

Huisdrukkerij ‘de Meent'

huisdrukkerij de meent pkn anloo zuidlarenDrukwerk voor de Laarkerk en de Dorpskerk al sinds 1983 in eigen beheer. Liturgieën, jaarboekje, programmaboekjes, kopieën voor allerlei commissies en werkgroepen, drukwerk voor de kerkbalans, posters etc.
Medewerkers van de drukkerij hebben gemiddeld 1 week per maand dienst, zij zijn dan verantwoordelijk voor al het drukwerk wat die week wordt aangeboden.
Ben je creatief, flexibel, lijkt het je leuk om drukwerk maken en netjes af te leveren.
Wij zoeken twee vrijwilligers voor ons team .

Wil je meer informatie, dan kan je contact opnemen met,
Antoon van de Wouw, drukkerij@laarkerk.nl
Tel. 409 5719