Kunstveiling voor het Alafya kindertehuis in Ghana

Op 23 november is het zover. Dan zullen de gezamenlijke diaconieën de kunstwerken, die door u zijn ingebracht voor het goede doel: het Alafya kindertehuis in Ghana, door middel van een veiling proberen voor een zo groot mogelijk bedrag te verkopen.

De veiling vindt plaats in de Magnuskerk te Anloo en begint om 15.00 uur. De inloop, bedoeld om de kunstwerken te bekijken, vangt aan om 13.00 uur.
Er moet nog een behoorlijk bedrag worden binnengehaald om de beloofde € 4.400 te halen. We hopen dan ook dat u in groten getale de veiling komt bezoeken en dat u zo mogelijk ook andere belangstellenden zult meebrengen. 

Er zijn veel kunst objecten ingeleverd van enkel tientjes tot een paar van duizenden euro’s....

Welkom bij de ‘Mozaiek Kerstzang’

kerstzang avond mozaiek pkn anloo zuidlarenOp vrijdagavond 20 december a.s. is er een feestelijke Kerstzang georganiseerd in het theater van Mozaiek olv Margreet Verspuij.
De kerstzang wordt ondersteund door een muzikale bijdrage van Iebele van Bruggen (piano) en het Blazersensemble ‘Sostenuto’.
Een mooie mogelijkheid om, samen met bewoners van Mozaiek en dorpsgenoten, bekende kerstliederen te zingen.
De Kerstzang begint om 19.30 uur. Na afloop is er een collecte voor de bestrijding van de onkosten.
Tot slot is er koffie of thee in het restaurant.

Van harte welkom!

Oproep Kikkerdienst 2 februari 2020

kikkerdienst 2020 pkn anloo zuidlarenZondag 2 februari 2020 is de Kikkerdienst in de Laarkerk.

Ieder jaar wordt er een verhaal van Kikker en zijn vriendjes verteld tijdens de kerkdienst.
Gemeenteleden en jeugdleden vanaf 13 jaar spelen het verhaal van Kikker en samen wordt de dienst voorbereid. Net als in het verhaal helpen Kikker en zijn vriendjes elkaar en hebben zij veel plezier.

Enthousiast en wil je mee doen komend jaar, dat kan!

Geef je voor 1 december op via de mail bij Maaike van Asperen mvanasperen@pknanloozuidlaren.nl 
Met elkaar maken we er een mooie kinderdienst van!

Groetjes van de

...

Filmavond

Das Leben der Anderen pkn anloo zuidlarenOp vrijdag 15 november wordt er in De Meent weer een filmavond gehouden, deze keer onder mijn ‘begeleiding’. Omdat het deze maand dertig jaar geleden is dat de Berlijnse muur viel, kijken wij samen naar ‘Das Leben der Anderen’, de filmklassieker die op een beklemmende wijze het leven in de toenmalige DDR in beeld brengt. De film speelt in het Oost Berlijn van 1984. De bevolking wordt onderdrukt door de geheime politie, de Stasi. Hun doel: alles over iedereen te weten komen. Stasi agent Wiesler krijgt de opdracht om de succesvolle Georg Dryman en zijn geliefde, de actrice Christa-Maria Sieland, dag en nacht af te luisteren. Plichtsgetrouw voert hij zijn taak uit. Hoe meer hij echter hun leven wordt ingezogen, hoe

...

Top 2000 quiz / ‘church goes top 2000’

top 2000 pkn anloo zuidlarenHet einde van het jaar komt alweer in zicht en daarmee dus ook de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw. Traditiegetrouw staat menig radio dan afgestemd op NPO Radio 2 voor de ‘Lijst der Lijsten’, oftewel de Top 2000!
Net als vorig jaar willen we vrijdag 22 november wederom de Top 2000 quiz organiseren.

Voor wie schreef Eric Clapton ‘Tears in Heaven’, waarom werd Phil Collins ervan beschuldigd een drenkeling niet te helpen en wie is die wereldberoemde gitarist die de gitaarpartij voor zijn rekening neemt op ‘While my guitar gentley weeps’ van the Beatles?
Geef je snel op om mee te doen (want dat wil je), je kunt met anderen een groepje vormen of gewoon individueel meedoen!
Deelname is uiteraard gratis, net als de

...

Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2019 PKN Anloo - Zuidlaren