• Start
  • Kerk-doet-dag groot succes

Kerk-doet-dag groot succes

kerk doet dag pkn anloo zuidlarenZaterdag 10 maart was het dan zover, de eerste Kerk-doet-dag ging van start.

We vonden het best een beetje spannend, zouden alle klussers er zijn? Vinden de mensen bij wie er geklust gaat worden het wel leuk? Achteraf bleken onze zorgen niet nodig.

Om 9.30 uur kwamen de eerste klussers binnen, zij waren er helemaal op gekleed om de handen uit de mouwen te steken en hadden er zin in! Na een kop koffie en een kort werkoverleg ging iedereen naar zijn/haar adres.

Alle klussers werden hartelijk ontvangen op het gastadres. Soms werd er toch even nagevraagd wie je bent of van wie je er één bent. Best begrijpelijk, want er komt zomaar iemand in jouw huis. En dan aan de slag. We hebben dakgoten leeggehaald, mos verwijderd, stof gezogen, ramen gewassen, geholpen bij een computerklus, een klemmende deur gerepareerd, maar er was ook tijd voor een praatje en een kopje koffie. De tijd vloog om en er was veel gezelligheid. Om half een was iedereen terug in de Soos.

De Kerk-doet-dag 2018 is naar ons idee geslaagd; samen de handen uit de mouwen steken en de ander ontmoeten. Een actieve manier om over en weer iets voor elkaar kunnen betekenen. We hopen dat we er een jaarlijkse traditie van kunnen en mogen maken.

Iedereen heel erg bedankt!

Hartelijke groet,
Bernice, Bert, Bob, Diane en Wilma

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren