• Start
  • PKN Anloo Zuidlaren samen voor het goede doel op de Zuidlaardermarkt

PKN Anloo Zuidlaren samen voor het goede doel op de Zuidlaardermarkt

zuidlaardermarkt pkn anloo zuidlarenJeugdwerkgroepen (kraam bij de Synagoge)

Wij staan weer met een tent voor het jeugdwerk op de belangrijkste plek van de Zuidlaardermarkt. We verkopen, koffie, thee, chocolademelk met uiteraard een zuidlaarderbol. En natuurlijk de traditionele erwtensoep en dit jaar ook een broodje hamburger. De opbrengst is bestemd voor de spaarpot
waaruit we de verre reizen bekostigen. Meehelpen als vrijwilliger? Meld je aan bij Aline Sikkema ajsikkema@gmail.com
 

Stand de Zijbeuk
Namens de Kerk staan we weer met een tent bij de Zijbeuk en een kraam aan de weg. We verkopen koffie, thee, fris, erwtensoep, zuidlaarderbol, belegde broodjes, zelfgebakken appeltaart en boterkoek en ook kan men hier gebruik maken van het toilet. 

De opbrengst van deze actie - die is opgezet vanuit de Laar-, Dorps- en Magnuskerk- is voor de organisatie 'Mercy Ships Holland'.

Mercy Ships varen met een hospitaalschip langs arme Afrikaanse landen. Op het schip worden onder andere heel veel correctieoperaties uitgevoerd, zoals het gespleten lip/verhemelte, oogoperatie, tumor verwijdering en herstel van ernstige vergroeiingen. Alleen de directeur heeft een betaalde functie, alle andere functies worden ingevuld door vrijwilligers die zelf ook hun reis- en verblijfskosten betalen .

Mercy Ships wil mensen en middelen inzetten ter ondersteuning van het internationale werk van Mercy Ships. Mercy Ships wil, hoop geven en genezing brengen aan kansarme mensen in de allerarmste ontwikkelingslanden omdat ieder mens kostbaar is.
Door tijdens de Zuidlaardermarkt een kopje koffie of iets anders te komen nuttigen in De Zijbeuk draagt u hier aan bij.aag tot ziens op de markt!

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren