• Start
  • Kliederkerk 19 maart - David en Goliath

Kliederkerk 19 maart - David en Goliath

kliederkerk pkn anloo zuidlaren drentheBen jij wel eens bang? Durf je toch door te gaan en erop te vertrouwen dat het goed komt?
In het verhaal van David en Goliath vecht de veel kleinere David tegen de grote reus Goliath. Misschien was David ook wel even bang maar hij durfde tóch tegen Goliath te vechten en te vertrouwen op God.

Op zondag 19 maart is er weer Kliederkerk en gaan we samen met ds. Jelle van Slooten aan de slag met het bijbelverhaal van David en Goliath.
Wat is Kliederkerk?
Bij Kliederkerk is iedereen welkom. Kliederkerk is een feestelijke, creatieve en chaotische manier van kerk-zijn waarin kinderen én volwassenen samen bijbelverhalen ontdekken.
Wat gaan we doen?
Kliederkerk bestaat uit drie delen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Eerst ontdekken we samen door verschillende, creatieve activiteiten het verhaal: we bouwen een levensgrote Goliath, beschilderen stenen en proberen onze eigen ‘reus’ te verslaan. Hierna volgt een korte viering waarin het verhaal centraal staat (max. 20 minuten). Tot slot eten we samen iets lekkers met koffie, thee of ranja.
Zou iedereen iets lekkers mee willen brengen voor zichzelf/gezin én voor een ander? Dan is er sowieso genoeg voor iedereen! Wie wil kan ook iets lekkers meenemen in het thema ‘David en Goliath’, denk bijvoorbeeld aan grote pannenkoeken en kleine poffertjes, kleine sandwiches of belegde boterhammen, eenpersoons mini-appeltaartjes naast een grote appeltaart. Voor het drinken wordt gezorgd.
Voor wie?
Kliederkerk is geschikt voor iedereen. Een moment waarin verschillende generaties niet apart maar juist samen elkaar ontmoeten en van en met elkaar leren. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen, van jong tot oud. Je hoeft dus niet lid te zijn of je vooraf aan te melden.
Kliederkerk begint om 9.45 uur (inloop) en duurt tot ±11.15 uur.
Locatie: Laarkerk en De Meent; binnenkomst via hoofdingang kerkzaal.
Wij zien jullie graag!
De Kliederkerkcommissie

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2021 PKN Anloo - Zuidlaren