• Start
  • Pelgrimage seizoen 2020-2021

Pelgrimage seizoen 2020-2021

groningsepelgrimage pkn anloo zuidlarenNa de eerste pelgrimstocht van dit seizoen kwam de kink in de kabel. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona is het lastig om met een grote groep te reizen en elders 'op pad te gaan'. Maar een wandeling in de buitenlucht, elkaar ontmoeten en even bijpraten wordt wel gewaardeerd. Daarom hebben naast de geplande data een aantal extra pelgrimages ingepland en wandelen we na de ochtenddienst vanaf de Laarkerk in de omgeving van Zuidlaren en bezoeken we onze kerken ‘dicht bij huis'.

Zondag 13 december is een extra ingeplande pelgrimage. We wandelen een rondje Vijftig Bunder, het Noordlaarderbos en hopen een bezoek te brengen aan de kerk in Noordlaren.
Zondag 24 januari gaan we niet naar de stad Groningen maar wandelen we via De Strubben-Kniphorstbosch naar de Magnuskerk in Anloo. Zoals het nu lijkt fietsen we eerst naar Schipborg en wandelen we vanaf daar richting Anloo.
Zondag 14 maart: wandelroute wordt nog uitgestippeld. Het lijkt ons in ieder geval leuk om de Dorpskerk te bezoeken en vooral meer te horen over de historie en de kerkgeschiedenis van de Dorpskerk
Zondag 8 mei is nog een verrassing (ook voor onszelf).
• Noteer de data alvast in de agenda. Nadere informatie volgt in Samenklank, de website en de zondagsbrief.
Als je meegaat graag even doorgeven aan Wilma (wilmadegroot@pknanloozuidlaren.nl) of Triny (tvdploeg@pknanloozuidlaren.nl).

Magnuskerk | Anloo

Kerkbrink 1
9467 PH Anloo
Tel. 0592 273 200
E-mail

Laarkerk | Zuidlaren

Stationsweg 159
9471 GP Zuidlaren
Tel. 050 409 3666
E-mail

Dorpskerk | Zuidlaren

Kerkbrink 3
9471 AJ Zuidlaren
Tel. 050 409 5643
E-mail


Inloggen

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Nog geen account? Klik op registreer.

Copyright © 2020 PKN Anloo - Zuidlaren